10 maart bijeenkomst: Klopt het Groene Hart (nog) wel?

Dinsdag 10 maart aanstaande organiseren GroenLinks Gouda, GroenLinks Bodegraven en GroenLinks Alphen aan den Rijn een bijeenkomst over hoe we tot een duurzame ontwikkeling van het Groene Hart kunnen komen. Vertegenwoordigers van de regionale politiek, van maatschappelijke organisaties en van het bedrijfsleven gaan met elkaar in gesprek over de vraag hoe meer samenwerking tot een betere balans tussen "grijs & rood" en "groen & blauw” in het Groene Hart kan leiden. Namens GroenLinks Zuid-Holland zal statenlid Berend Potjer het woord voeren. 

Waar liggen de grenzen, zijn die wellicht al overschreden en hoe realiseren we met elkaar een duurzame ontwikkeling van het Groene Hart?
Zomaar een paar vragen waar we graag met zoveel mogelijk geïnteresseerden over in gesprek gaan. Op 3 thema's, te weten: wegen, bedrijventerreinen en toerisme & recreatie.
Reserveer daarom alvast de datum, locatie (Flora Boskoop) en starttijd (20u, inloop vanaf 19.45u). Nadere informatie over vertegenwoordigers en concrete invulling volgt via de sociale en lokale media.