Wil jij op onze kandidatenlijst?

Wat hebben we met de Tweede Kamerverkiezingen een ongeëvenaard succes behaald! Nu is het tijd om ook in Alphen aan de slag te gaan en een mooie GroenLinkse lijst te vullen, voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

We hebben de wind mee! 
 
 

Wie zoeken we?
We zoeken mensen met een groen en links hart verspreid over alle Alphense kernen. Ken je mensen die volgens jou geschikt zijn? Graag worden we getipt! Ook als ze (nog) geen lid zijn.

Plaats 1 t/m 12
Om in aanmerking te komen voor plaats 1 t/m 12, wordt verwacht dat je bereid bent na de verkiezingen actief mee te doen met de (steun)fractie. Deze kandidaten worden gekozen op de ALV. Wij nodigen je uit om voor deze plaatsen een korte sollicitatiebrief te schrijven. Dat helpt ons en jezelf om na te denken over hoe de ontwerp kandidatenlijst er uit gaat zien die we in juni 2017 aan de leden willen voorleggen.

Geef in je brief aan:
1. Wat je motivatie is om hoog op de lijst te willen
2. Wat jou geschikt maakt als GroenLinks fractielid
3. Welke plaats je ambieert (als je op plaats 1 wil, laat dat dan expliciet weten)

Vanaf plaats 12
Vanaf plaats 12 zoeken we mensen die stemmen kunnen trekken of hun steun voor GroenLinks op deze manier willen betuigen. Deze steun is heel belangrijk, dus we hopen dat veel mensen zich aanmelden!

Meld je deze week nog aan door een mail te sturen naar Danny Zwerk: dannyzwerk@gmail.com