Alles wat je altijd al wilde weten over Zuid-Holland

Op 18 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Om alle ins -en outs van de Provincie Zuid-Holland te achterhalen kunt u op de website van GroenLinks Zuid-Holland alles vinden over de Provinciale standpunten, mensen en campagne: https://zuidholland.groenlinks.nl/.

Op 18 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Om alle ins -en outs van de Provincie Zuid-Holland te achterhalen kunt u op de website van GroenLinks Zuid-Holland alles vinden over de Provinciale standpunten, mensen en campagne: https://zuidholland.groenlinks.nl/. Onder het kopje 'standpunten' vindt u het verkiezingsprogramma van GroenLinks Zuid-Holland. Dit verkiezingsprogramma biedt een sterk inhoudelijk overzicht van de werkzaamheden van de Provincie en uiteenzeting van de visie van GroenLinks, omschreven als Groen en Dynamisch. Onder het kopje 'mensen' vindt u een overzicht van de nummers 1 tot en met 12 en kunt u op de naam van de kandidaat klikken om meer informatie te krijgen over zijn of haar achtergrond. Onder het kopje 'doe mee' kunt u summiere informatie over de campagne krijgen en zich hiervoor ook aanmelden. Dit kan natuurlijk ook via groenlinksalphenaandenrijn@gmail.com! Houdt hiervoor ook uw mail in de gaten.
Naast de website van GroenLinks Zuid-Holland die u meer inzicht geeft in GroenLinks zelf kunt u via de stemwijzer ook informatie vergaren over de positie van GroenLinks t.o.v. andere partijen binnen de Provincie: http://www.mijnstemhulp.nl/zuidholland/.