Eigen poppodium voor gemeente Alphen aan den Rijn

Muziek geeft sfeer aan een stad. Daarom krijgt Alphen aan den Rijn een eigen poppodium. Ook komen er meer mogelijkheden voor popmuziek in Parkvilla en Castellum. Dit hebben GroenLinks, Nieuw Elan en CDA afgesproken in het uitvoeringsprogramma. Daar zijn wij trots op!

Even de dagelijkse sleur doorbreken of gewoon genieten van goede muziek: een poppodium is fijn voor iedere Alphenaar. Ga er samen met iemand naar toe of leer er juist iemand kennen. Muziek is een fijne sfeermaker en stimuleert de creativiteit.

Waar wij trots op zijn

Dit bericht is deel acht in een serie. Deze zomer vertelt GroenLinks over tien belangrijke plannen waar het gemeentebestuur de komende vier jaar aan gaat werken. Het zijn plannen waar wij trots op zijn.

Van verkiezingen tot uitvoeringsprogramma

Sinds de verkiezingen op 21 maart vormen de partijen Nieuw Elan, CDA en GroenLinks het nieuwe bestuur (het college van burgemeester en wethouders) van de gemeente Alphen aan den Rijn.

De belangrijkste afspraken tussen de drie partijen werden op 25 april gepresenteerd in het coalitieakkoord. Daarna verscheen op 28 juni het uitvoeringsprogramma. Hierin staat hoe het college de belangrijkste afspraken gaat uitvoeren en hoe dat wordt betaald. Bij de uitvoering van de plannen werkt het college samen met allerlei organisaties die zich inzetten voor de Alphense samenleving.