• Wanneer:           maandag 4 maart 2024 van 19.30u tot 20.15u
  • Waar:                   Vrijetijdscentrum De Ridderhof, Arie Hogenespad 1 Koudekerk
  • Voor wie:            Inwoners van Koudekerk die raadsleden willen spreken

Wat houdt dit spreekuur in?

Dit inloopspreekuur is er zodat je rechtstreeks in contact kunt komen met politici. GroenLinks vindt het belangrijk om de afstand tussen inwoners en politiek te verkleinen, daarom is de hele fractie van GroenLinks aanwezig. ‘We zijn ieder keer in een andere kern van de gemeente,’ legt GroenLinks uit. ‘Op die manier horen we overal wat er speelt en zijn we voor iedereen zo bereikbaar mogelijk.’

Misschien is er iets dat je bezighoudt, dat je graag met een raadslid zou willen bespreken. Of misschien heb je een idee om de leefbaarheid in jouw kern te vergroten. Maar het kan ook dat je juist een vraag of wens hebt voor de fractieleden. Graag gaan ze met je in gesprek over wat jij belangrijk vindt. Iedereen is welkom zonder afspraak: burgers, organisaties en ondernemers.

Mogelijke thema’s

Misschien heb je een idee of een vraag over wat de gemeente zou kunnen doen om te zorgen dat Koudekerk een fijne kern blijft met een hechte gemeenschap. Thema’s waar GroenLinks zich voor inzet zijn bijvoorbeeld het groen houden van de polder en het op peil houden van de voorzieningen in alle kernen. Ook het realiseren van betaalbare woningbouw vindt GroenLinks belangrijk, nu de bouwplannen voor de woonwijk Rijnpark definitief van de baan zijn. Wil jij hier iets over kwijt, of heb je misschien een heel ander onderwerp dat je wil aankaarten? Je bent van maandag 4 maart van harte welkom in Vrijetijdscentrum De Ridderhof.