‘Ik ben Tim van Elswijk, woonachtig in Boskoop. Ik ben in 1996 geboren: het jaar waarin het Amerikaanse Hooggerechtshof  een wet verwierp die overheden in de deelstaat Colorado verhindert om de rechten van homoseksuelen te verdedigen. Toen niet wetende dat ik 25 jaar later nog steeds actie moet voeren voor de rechten van homoseksuelen en andere mensen uit de gay community.

Ik ben geboren in Gouda. Na 6 weken ziekenhuis kwam ik terecht in Boskoop, een plek waar ik mij nog steeds thuis voel! Ik heb het hier nog steeds naar mijn zin door de mooie natuurlijke omgeving. Als ik even een vrij momentje hebt pak ik de kans om met mijn honden in het Bentwoud te wandelen. Daarnaast fiets ik ook graag door het prachtige Groene Hart.

Waarom GroenLinks? GroenLinks strijdt al sinds de oprichting voor de idealen waar ik voor sta: menselijk, eerlijk en duurzaam. ik ben een activist en dat kan ik bij Groenlinks uitstekend verwoorden maar ook doen! Daarnaast vind ik het fijn dat ik bij een partij zit waar ik lekker mezelf kan zijn. Op straat, in het bedrijfsleven en bij sommige verenigingen worden nog te vaak vervelende opmerkingen gemaakt over mensen uit de gay community. Door het gesprek aan te gaan en waar nodig actie te voeren hoop ik samen met mijn partijgenoten en de mensen die we aanspreken een betere wereld te bereiken!’