Nieuws van het bestuur GroenLinks Alphen aan den Rijn

Zin om op een ontspannen manier op de hoogte te blijven van wel en wee van bestuur en fractie? Zaterdag 29 oktober is de eerste mogelijkheid dit seizoen om bij te praten onder het genot van een drankje. We ontmoeten elkaar tussen 16 en 18 uur bij Alle Hens, Julianastraat 50, 2405 CL Alphen aan den Rijn.
Woensdag 9 november is er een algemene ledenvergadering gepland. Naast nieuws van fractie en bestuur zal er veel aandacht zijn voor de voorgenomen fusie tussen Boskoop, Rijnwouden en Alphen.

Vanzelfsprekend is de ALV altijd de moeite waard om te bezoeken hetzij om de inhoud hetzij om elkaar te ontmoeten (of allebei). Heb jij echter een uitgesproken mening over de voorgenomen fusie en / of ben je benieuwd naar wat andere leden van GroenLinks hier van vinden, dan is het nu zeker belangrijk om 9 november aanwezig te zijn! Uitgebreide uitnodiging volgt!

De volgende eerstvolgende bestuursvergadering is op 30 november om 20.15 uur bij Marijn. Wil je een keer langskomen of heb je een belangrijk punt voor op de agenda? Bel de (interim)secretaris, Ella Noordhoek: 06 - 34523547.

Deze nieuwsbrief verschijnt onder verantwoordelijkheid van het bestuur. De volgende editie komt in de tweede helft van december uit. Wil jij als lid ook een bijdrage leveren? Dat kan! Stuur je kopij naar info@groenlinksalphenaandenrijn.nl.