Terugblik ALV

Tijdens de ALV van 16 april heeft de afdeling teruggekeken op de verkiezingen, de financiën van de afdeling en het werk van de fractie en het bestuur besproken.

De verkiezingen kunnen als een succes worden bestempeld, ook in Alphen aan den Rijn. Onze campagnecommisie is erin geslaagd met beperkte middelen bijna een vergelijkbaar resultaat te behalen (een half procent daling) in vergelijking met de vorige Provinciale Statenverkiezingen.

Dit is een mooi resultaat, want dat resultaat kwam uit de 'hoge hoogtes' van de GroenLinksgeschiedenis. In de Provincie blijven we gelijk op 3 zetels en in de Eerste Kamer hopen we daarom op 4 of 5 zetels.
De fractie heeft zich bezig gehouden met het sociale domein, de (zorg-)decentralisaties, het gevecht tegen cultuurverschraling en de strijd tegen de bomenkap in Alphen aan den Rijn. 
Het bestuur is bezig met het updaten van het reglement en op 17 mei zullen de (steun-)fractie en het bestuur samen hiernaar kijken en spreken over de toekomst-strategie van de afdeling.