Wij stellen voor... Pauline Hoogeveen-Dries (nummer 6)

Het aftellen is begonnen, want op 21 maart is het zover: de gemeenteraadsverkiezingen! GroenLinks heeft een prachtige lijst met meer dan dertig sociale en duurzame toppers. De komende weken stellen wij onze topkandidaten voor. 

Vandaag stellen wij voor: Pauline Hoogeveen-Dries! 

'Ik draai al een paar jaar mee in de fractie van GroenLinks Alphen aan den Rijn, een prachtig team. Ik voel dat ik eraan toe ben om een grotere rol te spelen en me verkiesbaar te stellen. 

Als Boskoopse weet ik hoe belangrijk het is om te luisteren naar de bewoners van de kernen. De gemeente voelt nog niet helemaal als 'eigen' voor iedere bewoner, in die zin is de fusie nog niet voltooid.  Ik wil mij ervoor inspannen dat mensen meer vertrouwen krijgen in de gemeente. Ik ben er trots op dat GroenLinks een partij is die zich regelmatig op locatie laat zien, actief in gesprek gaat met allerlei inwoners en ook mensen met een vraag of idee uitnodigt in onze fractievergadering. Wij staan met beide benen in de samenleving en zijn klaar om in het college plaats te nemen. 

Waar wij ons als collegepartij voor inzetten? Een groene, leefbare gemeente met een bruisend stadshart. Een fijne gemeente waar het goed samenleven is, voor jong en oud en voor mens en dier. Daar hoop ik mijn steentje aan bij te gaan dragen!'