Vacature: Raadscommissielid GroenLinks

Als raadscommissielid maak je deel uit van de fractie van GroenLinks Alphen aan den Rijn: een enthousiast team van raads- en commissieleden dat samenwerkt om de doelen van GroenLinks in onze gemeente te verwezenlijken. Als je politieke ambities hebt, de principes van GroenLinks ondersteunt, en een aantal uur per week aan fractiewerk wilt besteden, is dit een interessante inhoudelijke functie. Zowel generalisten als specialisten (bijvoorbeeld op gebied van sociaal domein, ruimtelijke ordening, milieu, of jeugdzorg) zijn van harte welkom om langs te komen om kennis te maken. 

Neem bij interesse contact op met fractievoorzitter José via jhuls@raad.alphenaandenrijn.nl 

 

Vacature: Campagneteam

Wil jij actievoeren voor een socialer en groener Alphen aan den Rijn? Word dan lid van het enthousiaste GroenLinks campagneteam!
Het campagneteam bestaat uit een leuke groep leden en sympathisanten van GroenLinks die zich inzetten op onze partij in Alphen aan den Rijn op de kaart te zetten. Niet alleen binnen maar ook buiten verkiezingstijd organiseert het team acties zoals opruimacties, wandelingen, huis-aan-huis gaan, en thema-avonden. Het team overlegt ongeveer eens in de zes weken.

Overweeg je of het iets voor jou is? Kom een keer kennismaken!
Neem contact op met Tim via 0647495683.

 

Vacature: Mediateam GroenLinks

Ben jij creatief en denk jij in beelden? Kun jij mooie foto’s en video’s maken? Of ben je juist handig met het schrijven en plaatsen van berichten? Dan ben jij degene die wij zoeken om het GroenLinks mediateam in Alphen aan den Rijn te versterken!

Het mediateam is verantwoordelijk voor de online communicatie van GroenLinks Alphen aan den Rijn. Het team bestaat op dit moment uit vier personen: twee fractieleden, de webmaster/secretaris, en een campagnestrateeg. Samen zorgen wij ervoor dat we onder de aandacht blijven en dat ons verhaal wordt gehoord.
Helaas heeft onze beeldmaker ons verlaten, dus twijfel niet je te melden als je grafisch begaafd bent. Maar: we zijn ook op zoek naar iemand die regelmatig een social media post wil maken en plaatsen, bijvoorbeeld over een actie van ons campagneteam of iets actueels in de politiek.

Misschien iets voor jou? Kom kennismaken!
Neem contact op met Sara via 0651355338 of dewaal.sara@gmail.com

 

Vacature: Stagiair fractie & media 

Ben jij op zoek naar een stage waarin je zowel bezig bent met politiek als media? De gemeenteraadsfractie van GroenLinks Alphen aan den Rijn is op zoek naar een stagiair met groene en sociale idealen die de fractie wil ondersteunen met media-uitingen, zoals korte video’s, foto’s, vlogs, of andere content. In deze functie zou je samenwerken met zowel de fractie, voor inhoudelijke input, als het mediateam, voor het afstemmen van de vorm en strategie. 

Wil je graag de fractie ondersteunen, maar is beeld maken niet jouw specialiteit? Ook dan maken we graag kennis met je, er valt te praten over de inhoud van de stage of vrijwilligersfunctie. Ook een stagevergoeding of vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar. 

De stageperiode en urenbelasting kunnen we afstemmen.

Werkzaamheden 

  • Input ophalen bij de fractie 

  • Content creëren

  • Online marketing en uitvoeren contentstrategie 

Gewenst profiel

  • Sympathisant van GroenLinks

  • Creatief

  • Leergierig

  • Interesse in social media content

Neem bij interesse contact op met fractievoorzitter José via jhuls@raad.alphenaandenrijn.nl